Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2008

Αγαπητοί φίλοι και μέλη του BikeRespect,

1. Δηλώστε συμμετοχή για τις δράσεις του Σαββατοκύριακου.

Το Σαββατοκύριακο 1-2/11/08 το BikeRespect θα δημιουργήσει περισσότερες προϋποθέσεις για συμμετοχές σε δράσεις του από τα μέλη. Καλείστε όσοι ενδιαφέρονται για
Βόλτα στο βουνό σε επίπεδο αρχαρίων Κυριακή ώρα 11 Καυτατζόγλειο.(χώρο parking δίπλα στο βοηθητικό γήπεδο)
Βόλτα στην πόλη σε ρυθμούς Κρίσιμης Μάζας Κυριακή ώρα 11 στον Λ. Πύργο
Προπόνηση δρόμου με αφετηρία Βούλγαρη (τέρμα λεωφορείων) και κατεύθυνση Περαία Σάββατο ώρα 13:00.
Στα παραπάνω ραντεβού θα δοθεί προτεραιότητα στον προγραμματισμό για την σωστή λειτουργία της ομάδας που θα συμμετέχει.
Ο αρχηγός της κάθε ομάδας θα αποφασίζει για την διαδρομή, ανάλογα με τον καιρό, την μαζικότητα και την καταλληλότητα των συμμετεχόντων όσων αφορά τις προϋποθέσεις συμμετοχής τους. Ο καθένας είναι υποχρεωμένος να φοράει κράνος και να φέρει μαζί του πολυεργαλείο, σαμπρέλα, τρόμπα, παγούρι με νερό και ενεργειακές μπάρες σύμφωνα με τις δικές του ανάγκες. Οι παραπάνω τρεις δράσεις μας θα έχουν χαρακτήρα εκπαιδευτικό και γνωριμίας με τα αθλήματα της ποδηλασίας. (ορεινή ποδηλασία και ποδηλασία δρόμου)

2. Οι Κρίσιμες Μάζες Δευτέρας και Τετάρτης ως έχουν..

ΔΕΥΤΕΡΑ, 3 Νοεμβρίου ώρα 6 το απόγευμα από την Πλατεία Αριστοτέλους
(διάρκειας περίπου 45 λεπτά)
Διαδρομή: Πλατεία Αριστοτέλους - Μητροπόλεως - Παύλου Μελά – Νικ. Γερμανού (ΧΑΝΘ) - Αγγελάκη – Πλατεία Σιντριβανιού (Ξενοδ.ABC) - Εθνικής Αμύνης - Αλεξάνδρου Σβώλου – Πλατεία Αγ. Σοφίας – Μακ. Κιγκ - Τσιμισκή - Ιώνος Δραγούμη – Νίκης - Γερμανού – Αγγελάκη - Αλεξάνδρου Σβόλου - Ερμού- Πεζόδρομος Αριστοτέλους - Πλατεία Αριστοτέλους.


ΤΕΤΑΡΤΗ , 5 Νοεμβρίου ώρα 6 το απόγευμα στον Λευκό Πύργο
(διάρκειας περίπου 45-50 λεπτά )
Διαδρομή: (Λ. Πύργος- Μεγ. Αλεξάνδρου- Μαρία Καλλας (Ποσειδώνιο) – Πλούτωνος (Νομαρχεία)- Βασ. Όλγας- Τσιμισκή- Αγ. Σοφίας- Νίκης- Λ. Πύργος )


Τα φώτα για τις Κρίσιμες Μάζες του χειμώνα είναι κάτι παραπάνω από υποχρεωτικά!!! Η ασφάλεια έχει προτεραιότητα ενώ η παρουσία μας γίνεται πιο αισθητή όταν ο δρόμος φωτίζεται από πολλές μικρές δέσμες από φώτα ποδηλάτου τύπου Led...


Επισημαίνουμε ότι στις βόλτες του BikeRespect καλείστε και συμμετέχετε με δική σας προσωπική ευθύνη. Ο καθένας είναι υπεύθυνος να λαμβάνει μόνος του τα μέτρα ασφαλείας που προβλέπονται. Στο προγραμματισμένο ραντεβού για συμμετοχή σε βόλτα – Κρίσιμη Μάζα δεν σημαίνει ότι το BikeRespect αναλαμβάνει την ευθύνη, για όσους ανταποκριθούν θετικά.

Από την ομάδα του BikeRespecta