Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008

Φίλοι- ες του ποδηλάτου και μέλη του BikeRespect.gr,

Ακολουθεί το πρόγραμμά της επόμενης εβδομάδας..

ΔΕΥΤΕΡΑ, 08 Δεκεμβρίου ώρα 7 το απόγευμα από την Πλατεία Αριστοτέλους
(διάρκειας περίπου 45 λεπτά)
Διαδρομή: Πλατεία Αριστοτέλους - Μητροπόλεως - Παύλου Μελά – Νικ. Γερμανού (ΧΑΝΘ) - Αγγελάκη – Πλατεία Σιντριβανιού (Ξενοδ.ABC) - Εθνικής Αμύνης - Αλεξάνδρου Σβώλου – Πλατεία Αγ. Σοφίας – Μακ. Κιγκ - Τσιμισκή - Ιώνος Δραγούμη – Νίκης - Γερμανού – Αγγελάκη - Αλεξάνδρου Σβόλου - Ερμού- Πεζόδρομος Αριστοτέλους - Πλατεία Αριστοτέλους.

ΤΕΤΑΡΤΗ , 10 Δεκεμβρίου ώρα 7 το απόγευμα στον Λευκό Πύργο (διάρκειας περίπου 45-50 λεπτά )
Διαδρομή: (Λ. Πύργος- Μεγ. Αλεξάνδρου- Μαρία Καλλας (Ποσειδώνιο) – Πλούτωνος (Νομαρχεία)- Βασ. Όλγας- Τσιμισκή- Αγ. Σοφίας- Νίκης- Λ. Πύργος )


Τα φώτα για τις Κρίσιμες Μάζες του χειμώνα είναι κάτι παραπάνω από υποχρεωτικά!!! Η ασφάλεια έχει προτεραιότητα ενώ η παρουσία μας γίνεται πιο αισθητή όταν ο δρόμος φωτίζεται από πολλές μικρές δέσμες από φώτα ποδηλάτου τύπου Led...


Επισημαίνουμε ότι στις βόλτες του BikeRespect καλείστε και συμμετέχετε με δική σας προσωπική ευθύνη. Ο καθένας είναι υπεύθυνος να λαμβάνει μόνος του τα μέτρα ασφαλείας που προβλέπονται


Λοιπές βόλτες μέσα στην εβδομάδα

Σάββατο 13-12 ώρα 13:30 το ραντεβού για Περαία, από άσφαλτο, είναι στην Βούλγαρη, στο τέρμα των λεωφορείων. Η διαδρομή που θα ακολουθήσουμε θα ναι η ίδια με αυτήν της περασμένης εβδομάδας. Θα γίνει στάση για καφέ ή φαγητό στην παραλία Περαίας και ανάλογά πάντα με τις καιρικές συνθήκες και με την δυναμική των συμμετεχόντων θα προσαρμόσουμε και τον ρυθμό της επιστροφής. Το κράνος είναι απαραίτητο και ο καθένας θα πρέπει να φροντίσει να κουβαλάει μαζί του σαμπρέλα, τρόμπα, πολυεργαλείο, νερό και ενεργειακές μπάρες, ανάλογα με τις δικές του ενεργειακές απαιτήσεις.

Κυριακή 14-12 ώρα 11:00 στο Καυτατζόγλειο στάδιο είναι το ραντεβού μας για ορεινή ποδηλασία.. Το κράνος παραμένει απαραίτητο για την συμμετοχή σας, ενώ ο καθένας θα πρέπει να μεριμνήσει να κρατάει σαμπρέλα, τρόμπα, μπάρες ενέργειας, νερό και πολυεργαλείο. Σημαντικός παράγοντας και για αυτή την βόλτα μας είναι ο καιρός και το επίπεδο όσων θα συμμετέχουν. Για την επιλογή της διαδρομής θα αποφασιστεί την ώρα της συνάντησης από τον υπεύθυνο που θα οργανώνει την βόλτα. Φροντίστε να κρατάτε μαζί σας τα απολύτως απαραίτητα. Η κλειδαριά ΔΕΝ είναι απαραίτητο εξάρτημα όταν πάμε βόλτα στο βουνό γι αυτό και δεν χρειάζεται να την έχουμε μαζί μας. Είναι περιττό βάρος.

Κυριακή 14-12 ώρα 11:00 στον Λ. Πύργο Κρίσιμη Μάζα.
Δίνεται η δυνατότητα για όσους δεν μπορούν να συμμετάσχουν στις Κρίσιμες Μάζες της Δευτέρας και Τετάρτης για μαζική βόλτα μέσα στην πόλη με αφετηρία τον Λ. Πύργο και διαδρομή που θα ανακοινώνεται την ώρα εκείνη. Φροντίζουμε να ακολουθούμε τους κανόνες ασφαλείας που το BikeRespect έχει επισημάνει, για να συνεχιστεί η θετική προσέγγιση του κόσμου, για το εναλλακτικό μέσο που προσπαθούμε να προβάλλουμε.