Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

Υπογραφές για το πεζούλι της παλιάς παραλίας/ Αλλαγή ώρας-μέρους συνάντησης Σαββάτου.

Αγαπητοί φίλοι,

Συνεχίζοντας την προσπάθεια μας, για να αυξήσουμε την παρουσία ποδηλάτων στην πόλη μας, κρίνουμε αναγκαίο να επιμένουμε στην απομάκρυνση του ανισόπεδου πεζουλιού στην περιοχή της Παλιάς Παραλίας, το οποίο πιστεύουμε πως είναι και λόγος που πολλοί χρήστες, αποφεύγουν να κινηθούν μέσα στην λωρίδα για τα ποδήλατα. Προτείνουμε λοιπόν, στον Δήμο Θεσσαλονίκης, εναλλακτικές λύσεις απλής διαγράμμισης, που θα δίνουν την ευκαιρία στους χρήστες, να μπορούν να αποχωρήσουν από την λωρίδα, όποτε το κρίνουν αναγκαίο, όπως ακριβώς στον ποδηλατοδρόμο της Νέας Παραλίας μας.

Είναι πολύ σημαντικό για να καταφέρουμε έχουμε αποτελεσματικότητα στην απομάκρυνση του "κράσπεδου" της Παλιάς Παραλίας, να συγκεντρώσουμε υπογραφές, καταθέτοντας επίσημα την πρότασή μας, τόσες που να επηρεάσουν την Τοπική Αυτοδιοίκηση, ώστε να πάρει την απόφαση αυτή.

Σας καλούμε όλους-ες στις βόλτες της Δευτέρας και της Τετάρτης να ενισχύσετε με την υπογραφή σας, την προσπάθεια μας αυτή, που θα είναι καθοριστική για την ανάπτυξη του ποδηλάτου στην πόλη μας. Πιστεύουμε ότι πολλοί νέοι-ες χρήστες, αποτρέπονται από την χρήση ποδηλάτου, έχοντας ήδη μια φορά ανατραπεί δοκιμάζοντας να περάσουν το ανισόπεδο πεζούλι, με σκοπό να αποφύγουν διερχόμενους πεζούς, αλλά και άλλους ποδηλάτες που συνάντησαν στην πορεία τους.

Δευτέρα λοιπόν στην Πλατεία Αριστοτέλους (Λ. Νίκης) ώρα 7 και Τετάρτη στον Λ. Πύργο ίδια ώρα να στε όλοι εκεί...!

Από την ομάδα του BikeRespect

Υ.Γ

Η ώρα και το μέρος του ραντεβού μας για την βόλτα του Σαββάτου για την Περαία άλλαξε.
Νέα ώρα 8 το πρωί και νέο σημείο συνάντησης το Μέγαρο Μουσικής.

Σας περιμένουμε εκεί!